Service Level Agreements

De dienstverlening van INTEGRA is maatwerk. Kies hieronder voor het Service Level die het beste bij uw organisatie past of maak een afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden. Waar u ook voor kiest, u bent altijd zeker van een passende en betaalbare oplossing.

Mission Critical 2x4x8 - 24/7

We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor de melding van een incident. Binnen 2 uur wordt er contact met u opgenomen door een van onze support engineers, binnen 4 uur zijn wij on-site en uiterlijk 8 uur na melding is uw probleem opgelost.

Critical 2x6x10 - 24/7

We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor de melding van een incident. Binnen 2 uur wordt er contact met u opgenomen door een van onze support engineers, binnen 6 uur zijn wij on-site en uiterlijk 10 uur na melding is uw probleem opgelost.

Premium Same Day

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Dezelfde dag is uw probleem opgelost.

NBD Next Business Day

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Uiterlijk de volgende dag is uw probleem opgelost.

Smart Support Best Effort

Het smart support model is gebaseerd op organisaties die eigen engineers in dienst hebben. Wij zorgen voor alle onderdelen die opgeslagen kunnen worden in een van onze magazijnen in de buurt of op locatie bij de klant. Mocht u onderdelen of support van een van onze medewerkers nodig hebben, worden deze op basis van time & materials in rekening gebracht.

Bent u geïnteresseerd in onze Multi Vendor Services? Bel +31 (0)88 900 6000 of mail info@integramvs.com

Customers