Over INTEGRA

 • Organisatie
  Wij zijn een toegewijd en talentvol team van professionals en verzorgen een breed pakket hardware support diensten voor zowel het MKB als multinationals, in verschillende sectoren, over de hele wereld. Onze engineers zijn gecertificeerd op verschillende platformen en werken nauw samen met onze klanten om een betrouwbare en duurzame oplossing te realiseren.
 • Missie
  Het is onze missie om de inzet van IT voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te houden. Dat doen we door met innovatieve kracht en specialistische kennis te werken aan een betere performance, eenvoudiger beheer en lagere kosten van de IT-infrastructuur van onze klanten. Bij iedere oplossing streven we naar een goede mix van beheerbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid.
 • Visie
  Focus is cruciaal voor een kennisleverancier van onze schaalgrootte. Alleen als betrouwbare specialist krijg je het vertrouwen van de klant. Kwaliteit, vakkennis en ervaring zijn daarbij net zo belangrijk als aanpassingsvermogen, vindingrijkheid en een servicegerichte attitude. Met die insteek werken we, elke dag weer, aan goede en langdurige relaties met onze klanten en aan een ambitieuze, gezonde groei van onze onderneming.
 • Cultuur
  Succes maak je samen. Met die overtuiging kijken we naar onze klanten, ons team en de maatschappij. Bij INTEGRA creëren we een omgeving waar ondernemende mensen zich thuis voelen. Een omgeving waar vakmanschap, ambitie en creativiteit optimaal samengaan. Dat is prettig voor onze medewerkers, voor onze onderneming en vooral ook voor onze klanten.

Bent u geïnteresseerd in onze Multi Vendor Services? Bel +31 (0)88 900 6000 of mail info@integra-mvs.nl

Customers